WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een project-adviesbureau in Twente met kennis en expertise op het gebied van marketingcommunicatie, proces- en projectbegeleiding. Analytisch, verbindend, doelgericht en met inlevingsvermogen zijn we in staat mensen en organisaties te adviseren, in beweging te krijgen en te laten samenwerken.

We zijn voor onze opdrachtgevers actief in de drie sectoren Welzijn en Zorg, de Vrijetijdseconomie en Marketingcommunicatie. In elke sector hebben we een uitgebreid netwerk en werken we samen met een deskundige partner.

ERVARING

Eigenaar van project-adviesbureau SamenVerbinden Henk Abels heeft ruime ervaring als procesbegeleider, regiomarketeer en projectleider. Hij is  (mede-) verantwoordelijk geweest voor de profilering en positionering van Hengelo, Zwolle, Twente en Overijssel.

VISIE

Wij vinden dat iedereen in de samenleving mee mag en kan doen. Wij helpen mensen en organisaties om dit mooie gedachtengoed te realiseren. Geen top-down benadering maar een bottom-up benadering met win-win voor iedereen is kenmerkend voor de aanpak.

WAAROM SAMENVERBINDEN?

Wij zijn een Project-Adviesbureau die organisaties en mensen samen verbinden om effectiviteit, resultaat en slagkracht te vergroten.  Wij adviseren, verbinden en helpen ondernemingen, overheden en instellingen niet alleen met project- en marketingadvies, maar ook met de te volgen (marketing-) strategie, het opstellen van plannen, onderzoek, fondsaanvragen, implementatie en uitvoering.

HOE GAAN WE TE WERK?

Onze kracht zit in het opstellen van op uitvoering gerichte plannen. Wij zien opdrachtgevers vaak verzanden in regelgeving, vergunningen, subsidies en de inhoudelijke keuzes die gemaakt moeten worden. Met een praktische, persoonlijke en gerichte aanpak kan Project-Adviesbureau SamenVerbinden kleine en grote opdrachten van beleid naar uitvoering brengen.

WAT DOEN WIJ?

Wij helpen u graag met het bedenken en maken van plannen, het opzetten en uitvoeren van projecten , procesbegeleiding, effectieve campagnes en bepalen van uw marketingstrategie. Om tot het beste resultaat voor u en uw klant te komen verbinden wij u graag met ons netwerk of onze partners. Voor uitvoering van participatietrajecten in 2019 is VOF Wij Verbinden Samen opgericht.

Werkterreinen

  • Welzijn en Zorg
  • Vrijetijdseconomie
  • Marketingcommunicatie