procesbegeleiding Liberein

Procesbegeleiding Liberein

2020

Afgelopen maandag 3 februari mochten we als onderdeel van de opdracht van Liberein (procesbegeleiding) het Symposium “Maak het verschil voor onze bewoners: eten, drinken en bewegen” organiseren.

Ongeveer 300 medewerkers, vrijwilligers, familieleden van Liberein genoten van het prachtige programma met de imponerende sprekers de ex-schaatster Moniek Kleinsman en culinair expert in de ouderenzorg Lisette Bossert. Met trots hebben we het Platform Welzijn gelanceerd en daarmee veel stappen genomen om het welzijn voor de cliënten  beter te maken. Fijn dat ik samen met Manager Behandeling, Welzijn en Dagbesteding Debbie van der Laan als procesbegeleider mijn steentje heb mogen bijdragen.

2018

Per 1 oktober 2018 is project-adviesbureau SamenVerbinden gestart als procesbegeleider Waardigheid & Trots bij zorginstelling Liberein te Enschede. De opdracht bestond in eerste instantie uit een brede verkenning naar de mogelijkheden voor de cliënten van Liberein zinvolle daginvulling te ervaren. Met de input van de organisatie, goede en frisse ideeën van medewerkers hebben we een meerjarenprogramma welzijn opgezet. Vanaf februari 2019 zijn we gevraagd om de procesbegeleiding voor Liberein de komende twee jaar te verzorgen.