Projectadviesbureau 5 jaar

Projectadviesbureau SamenVerbinden bestaat 5 jaar

SamenVerbinden bestaat 5 jaar

Dit jaar is het 5 jaar geleden dat ik mijn hart volgde en ging doen wat ik al jaren van plan was: het werken aan een inclusieve samenleving waarbij niet de organisaties, systemen of geldstromen leidend zijn, maar de kracht en zelfregie van de mens centraal staan. Ik besloot d.m.v. het oprichten van mijn project-adviesbureau SamenVerbinden mijn steentje bij te dragen aan het welzijn van de samenleving. Dit bleek een schot in de roos. Afgelopen 5 jaar heb ik me als verbindende programmamanager, projectleider, procesbegeleider en marketingcommunicatieadviseur mogen inzetten voor zorginstellingen, gemeenten, onderwijsinstellingen, welzijnsorganisaties, stichtingen, ondernemers, woningcorporaties en de provincie mogen inzetten om de wereld een stukje mooier te maken.

Met trots en dankbaarheid kijk ik dit jaar terug op de afgelopen 5 jaar en bedank ik mijn opdrachtgevers, relaties en samenwerkingspartners voor de support en het vertrouwen. 

Binnenkort volgt een videoreportage met Rick Hogenboom, Debbie van der Laan, Ilse Visscher, Lex Nijhuis, Jeroen Ottink, Marjolein den Ouden, Wout Odding, John Lammers, Gert-Jan Hoeve, Jolanda Wegman en Francis Boers.